Interfete 4 Web - Carcoteala zilnica despre interfete web: Google - Interfete Web update

Google - Interfete Web update

Dupa terminarea proiectul IE s-a vazut diferenta intre modalitatile de SEO orientate pe termen scurt folosite de ceilalti si ce am facut noi:
  • blogul a ajuns primul rezultat in Google
  • siteul a ajuns pe pagina 2 si creste

5 comentarii:

  1. Happy birthday to us...aaa...adica, felicitari echipei Interfete 4 Web :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-adevar: felicitari! :).


    P.S: nu cred ca strategiile SEO pe termen scurt aplicate de catre celelalte echipe au dus la schimbarea Top 10 de pe Google

    monica

    RăspundețiȘtergere
  3. pai, ok, atunci care crezi ca este cauza?

    Eu sunt aproape sigur ca au cazut toate siteurile care au fostplasate pana acuma sus doar din cazua updatarii continutului. Noi am optat pt o crestere de PR tocmai pt a "cadea" mai greu din top in situatia in care nu mai postam/publicam nimic.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ok sunt de-acord, actualizarea de continut a determinat Google sa dea un impuls site-urilor respective si sa le aduca mai in fata. Dar iesirea din top 10 eu zic ca a fost determinata de folosirea unui CMS cu cod nu tocmai acceptat, prea bine, de Google (ma refer aici, ca nu a fost in totalitate "curat") ... care, nu poate face fata lipsei de actualizare.

    monica

    RăspundețiȘtergere
  5. ah, am uitat sa spun ca nu este neaparata nevoie de un PR mare pentru a "supravietui" in top 10. Eu zic, ca lipsa PR-ului poate fi substituita cu alte strategii de promovare care dau rezultate bune, spre exemplu pagina de marketing.

    monica

    RăspundețiȘtergere