Interfete 4 Web - Carcoteala zilnica despre interfete web: Viitorul nostru?

Viitorul nostru?

Cred ca multi si-au pus intrebarea, daca ar fi sa folosesc experienta cursului de interfete evoluate, ce as putea face in viitor?
Un raspuns paote fi regasit daca vizitati siteul acesta.
Este vorba de o companie romaneasca ce realizeaza la comanda siteuri web. Dupa spusele lor ofera pe langa interfata web, search engine optimization, servicii de mentenanta si chiar design pentru logouri.
Cu toate ca personal nu imi place interfata siteului, cred ca este unul pe care merita aruncata o privire, fie ca vreti o inspiratie pentru propriul site sau (sper ca nu) sa apelati la ei pentru ajutor.

Care sunt impresiile voastre?

3 comentarii:

  1. Situl acela - mediocru şi caconţinut şi ca design.
    Ce aş putea face eu în viitor legat de ce-am făcut la IE: indexare de tag clouds în BD-uri MySQL folosind /bin/sh, sed şi wget. Evoluat.
    Apropo. De ce când vreau să postez, pe butonul de captcha scrie "Finlandeză" în loc de "Finalizează", sau, mă rog, "Execută", ca să nu zic "Fă"?

    RăspundețiȘtergere
  2. "Situl acela - mediocru şi caconţinut şi ca design."
    +1

    "De ce când vreau să postez, pe butonul de captcha scrie "Finlandeză" în loc de "Finalizează", sau, mă rog, "Execută", ca să nu zic "Fă"?"
    Multumim pentru bug report, o sa investigam ASAP.

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar ca e un site urat. De fapt, cand cautam o tema pentru siteul nostru, am vazut multe siteuri de web design care aratau oribil.

    RăspundețiȘtergere