Interfete 4 Web - Carcoteala zilnica despre interfete web: Interfete Web pentru site-uri de bijuterii

Interfete Web pentru site-uri de bijuterii

O alta pasiune a mea sunt pietrele pretioase, precum si formele pe care acestea le iau in bijuterii.
Voi analiza mai jos cateva interfete web de site-uri dedicate bijuteriilor.
  1. Site-ul acesta este creat in mod evident de un pasionat de pietre pretioase, fara intentia de a vinde acele pietre prezentate. Este o pagina plina de informatii interesante atat despre pietrele pretioase celebre, cat si despre metalele din care se confectioneaza in general bijuteriile. Este cred cea mai usor de parcurs pagina pe care o cunosc, si frumusetea sta in faptul ca este scrisa in cel mai pur cod html in spate, fara folosirea de editoare "super-specializate" si "moderne". Este de asemenea o lectura deosebit de placuta, cred ca asa ar trebui sa arate orice pagina de informatii pe o anumita tema.
  2. Unul din site-urile de bijuterii romanesti arata de asemenea impecabil. Este un site organizat frumos, cu meniu pe lateral. Textul nu e prea lat (e usor si rapid de citit din acest motiv) si furnizeaza multe informatii utile. Este afisat si pretul la bijuterii, iar cumpararea se face la magazinul fizic (e si nerecomandat de altfel sa se cumpere bijuterii de pe internet).
  3. Tiffany este probabil cel mai cunoscut magazin de bijuterii american. Site-ul se ridica la nivelul asteptat, are meniu orizontal, si este in principal orientat pe furnizarea exact a detaliilor necesare cumpararii unei bijuterii. Nu se gasesc prea multe informatii pe langa, daca esti interesat sa stii detalii despre pietre mai mult decat doar numele lor, este bine sa apelezi la cele 2 site-uri de mai sus.
Cam atat despre bijuterii, recomand admirarea bijuteriilor de peste 500000$ de pe Tiffany's precum si a diamantelor celebre din primul site.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu