Interfete 4 Web - Carcoteala zilnica despre interfete web: De ce interfete4web?

De ce interfete4web?

Pentru orice organizatie, numele are o valoare simbolica: trebuie sa o reprezinte in totalitate si atat din punct de vedere interior ( sa caracterizeze modul de a privi lucrurile care face organizatia sa functioneze) si exterior ( sa descrie cat mai bine modul de adresare catre clienti).

Ne-am ales numele de interfete4web in primul rand datorita sonoritatii bivalente a cifrei 4, care, in englez sugereaza numarul 4, care caracterizeaza echipa ca unitate cu un singur scop. Sintem patru oameni foarte hotarati sa intrecem rapid celelate siteuri care s-au ridicat, ca ciupercile dupa ploaie, unele inintea noastra, altele dupa. Cu acest lucru se va ocupa strategia noastra, care dispune de doua arme secrete (veti afla totusi despre ele, la momentul potrivit, so stay tuned! ). Aceasta este semnificatia interna a numelui. Dar cea externa?

A doua semnificatie a cifrei 4 este, prin sonoritatea similara cu a cuvantului "for" in engleza, semnul ca ceea ce vom face noi este targetat 100% pe web. Interfetele realizate de noi nu sunt orice fel de interfete, care ar putea aparea la o aplicatie stand alone de exemplu, ci permit o interactiune complexa, specifica aplicatiilro web, in special celor web 2.0. Vom invata alaturi de voi tehnologiile care ne ajuta sa realizam acest lucru si ne vom chinui mintea pentru a gasi cele mai naturale interactiuni, dincolo de orice tehnologie. Vom realiza interfete pentru web!

Unii din colegii nostri au ales varianta unui nume de domeniu cumparat. Noi am considerat acest lucru impotriva regulilor de fair play, deoarece , in definitiv, acest proiect este la baza o tema pentru facultate si nu ar trebui sa implice alte costuri suplimentare, care sa ofere un avantaj suplimentar, pe care ceilalti sa nu il poata compensa prin munca si sau inteligenta. Practic, acest lucru ne o fera linistea ca am jucat corect. In acelasi timp, privesc competitia cu alte echipe care au acest avantaj, ca o provocare pentru utilizarea unor tehnici cat mai inventive,dar corecte pentru a le prinde din urma.

Eu sunt sigur ca vom reusi; dupa ce incercam fiecare tehnica , vom posta aici rezultatele obtinute, ca sa poata fi sursa de inspiratie si pentru alte echipe, asa ca aveti pentru ce en vizita, chair daca sunteti "concurenta" ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu