Interfete 4 Web - Carcoteala zilnica despre interfete web: Hello World

Hello World

Ca orice programator, la inceput trebuie sa scriu un Hello World, nu se poate altfel. Totusi, ce urmeaza dupa e mai putin standard si imi e putin greu scriu (Ca orice inceput, si primul post ep blog e greu :) ), but here goes.

Fiind primul post pe blog, trebuie sa ma prezint. Numele meu este Dragos si fac parte din echipa Interfete4Web, echipa care se va ocupa de acest blog si de siteul corespunzator. Din echipa fac parte, in afara de mine, Alina, Stefan si Maria (in ordinea cronologica a apartenentei la echipa).

Va voi spune cum am ajuns noi, studenti automaticieni, faimosi pentru lipsa de comunicativitate, sa ne facem blog...

La cursul de Interfete Evoluate, din cadrul facultatii de Automatica si Calculatoare, din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti, trebuie realizat un proiect pe echipe; in cadrul acestui proiect studentii trebuie sa isi imagineze ca realizeaza siteul si blogul unui startup care "vinde" produse informatice legate de interfetele web.


Cum sunt zeci de echipe care an de an realizeaza acelasi gen de proiect, noi vom incerca sa facem lucrurile diferit. Cum anume? Veti vedea cat de curand.

Un comentariu: