Interfete 4 Web - Carcoteala zilnica despre interfete web: Proiectul IE si dependenta de net

Proiectul IE si dependenta de net

Cursul de IE (Interfete Evoluate) promite ca o parte din punctaj se va acorda in functie de pozitia pe google si de traficul siteului/ blogului creat. Venind pe fondul in care studentii la calculatoare nu sunt cei mai echilibrati oameni posibil si au tendinte maniacale ( oricum, prea normali nu sunt, stiti bancul), acest lucru poate dauna grav sanatatii.

Cum anume? Pai, cel putin trei alti studenti pe care ii stiu au ajuns dependenti de privirea cautarii google dupa "interfete web"( didn't expect that, did you? :) ), ca sa vada cum se mai pozitioneaza propriile creatii. Din 5 in 5 minute. Toata ziua. Si noaptea. Iar cand nu se uita la rezultatele cautarii se uita la statisticile oferite de Google Analytics. Cand se plictisesc, iau o pauza, postand pe forumuri special ca sa le creasca Google PageRank. In weekend, scriu articole pe care sa le posteze pe siteuri speciale, ca sa apara mai relevanti in Google. In pauza de masa, isi inscriu blogul in directaore web (da, fix ca alea din josul paginii ).

In China, dependenta de internet este o boala cunoscuta si tratata de multa vreme; probabil ca la ei nu s-ar fi facut un asemenea sistem de notare. Nu ma intelegeti gresit, nu reprosez nimic acestui curs, este prea tare! Fata de cursurile de electronice, mult mai bine sa fii dependent decat plictisit de moarte.

Recunosc, sunt dependent. Se pare ca project managerii sunt cei mai afecatati de acest virus.

Daca manifestati simptomele descrise mai sus, dati rapid un comentariu la acest post, ca sa stabilim o intalnire, ca la "alcoolicii anonimi". De asemenea, precizati si blogul echipei, sa avem si "infractorul" si sa il recunoastem. Iese cu linkuri gratis in acest post.

Lista pacientilor include, pana acum, in ordinea prezentarii pentru tratament, pe:

Dragos - interfete4web
Andreea - interfete Fidgy


Reblog this post [with Zemanta]

2 comentarii:

  1. Include-ma pe lista de pacienti. Astept sugestii de tratament:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Done. Cine mai doreste, cine mai pofteste? Nu uitati sa precizati si numel "vinovatului" - site, blog ceva, ca sa aveti link.

    RăspundețiȘtergere