Interfete 4 Web - Carcoteala zilnica despre interfete web: Rezultate poll

Rezultate poll

Astazi s-a incheiat pollul de pe blog. Sa analizam putin rezultatele.

Tema nu este chiar legata de interfete web, dar ne permite sa ne cunoastem mai bine cititorii, ceea ce e foarte important pentru noi. Pentru posteritate, sondajul era urmatorul:

Avand numarul exorbitant de 75 de voturi valabile pentru cei 4 candidati, este vorba de cea mai mare prezenta la vot din ultimii 666 de ani din Romania. Fara sa le numaram pe cele aranjate. Desi, daca stam sa ne gandim mai bine, candidatul catigator nu este foarte democratic nici el, ca doar na, poata arme ( ca sa ii poata ameninta in voie pe ceilalti ).

Revenind la un ton mai serios, m-a surprins acest rezultat deoarece:
  • Foarte putine persoane verifica concurenta. Se pare ca am avut mai mult succes la oamenii care nu stiu ce este acela cursulde IE. Este bine, deoarece indica faptul ca ce continut au gasit pe site nu pare tema sau obligatie, ci ceva scris de placere.
  • Destule persoane au venit de pe Google, cautand interfete web asa cum releva Google Analitics - si totusi, neaga ca ar fi concurenta :) De multa vreme ne-am propus sa marim traficul de la siteuri referrer si de la google pentru blog iar demersul nu a prea avut succes (conform analizei traficului); sondajul pare totusi sa ne indice altceva, ceea ce ne bucura nespus.
  • Iarasi multe persoane au juns aici din greseala; adica le-a scapat mana si dintre toate destinatiile posibile, au ajuns aici. Clar!
  • Varianta castigatoare a acestui sondaj este ca i-as fi amenintat eu sa intre, si cu pistolul chiar. Ce mi se pare interesant e ca eu nu port arme.

Vezi ce face democratia asta?
Nu mai gasesti nici un om sanatos la cap in toata blogosfera! :)

Reblog this post [with Zemanta]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu