Interfete 4 Web - Carcoteala zilnica despre interfete web: Vizitatorul nostru, stapanul nostru

Vizitatorul nostru, stapanul nostru

Astazi s-a incheiat perioada de vot la cel de-al terilea sondaj realizat pe blogul nostru. Pentru eternitate, el se referea la ce putem imbunatati in propria interfata web. Rezultatele au fost urmatoarele:Deoarece aproape 70% din vizitatori au considerat butonul de trimitere pe siteul Digg a articolului ca fiind aiurea, de azi ianinte acesta nu se va mai regasi in paginile blogului. Aceeasi soarta e posibil sa o aiba si butoanele de "interesant", "distractiv", etc - ele au fost vortate de un numar consistent de vizitatori. Totusi, deoarece numarul de vizitatori care le-au dort afara nu a fost mai mare decat numarul celor care considera itnerfata ok, vom mai reflecta asupra problemei.



Butonul de Digg era jucaria mea preferata...

Am mai lucrat la imbunatatirea timpului de incarcare a pagilor, in special a mainpageului; asta s-a concretizat in renuntarea la vechiul nostru furnizor de ratinguri pentru articole si trackbackuri - HaloScan - a carui viteza lasa de dorit. Noul furnizor este chiar Blogger.com - va vom povesti intr-una rticol viitor despre cum am facut sa activam widgeturile de rating cu "stelute".

Va multumim pentru ca ati votat in numar mare in sondaj si va promitem ca vom incerca sa imbunatatim interfata si in continuare, ca sa facem citirea articolelor un lucru si mai placut ca pana acum.
Reblog this post [with Zemanta]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu