Interfete 4 Web - Carcoteala zilnica despre interfete web: Interfete Web simple

Interfete Web simple

Siteurile ar trebui sa fie simple. De fapt, majoritatea siteurilor cu interfete complicate au o problema cu structuraarea informatiilor. Principiul KISS (Keep It Simple, Stupid!)  functioneaza bine pentru interfete web si usureaza viata utilizatorului, de aceea e recomandat sa il folositi in toate interfetele web pe care le creati.

Voi da doar un exemplu, pentru un site care urmeaza cu succes aest principiu. Situl ofera un raspuns rapid pentru intrebarea pe care milioane de oameni si-o pun in fiecarezi: Este vineri? E drept ca nu taote siteuirle au asa de putina informatie de oferit, dar modul de prezentare conteaza. Si aici isitfriday.biz rupe. Cand cautam in Google "is it friday", primulrezultat este chair siteul acesta. Ghiciti  ce are la descrere? Pur si simplu raspunsul! (Da/Nu). Astfel, siteul iti ofera ceea ce cauti inainte sa intrii in el.

Acum idee pare mai inteligenta decat la inceput, nu?:)

Pentru a tine vizitatorii interesati, blogul nostru ofera in descrierea care apare pe Google un fragment din continutul ultimului post (in particular fragment care contine termenii cautati). Asta numai in cazul in care rezultatul este homepageul blogului, desigur. Daca rezultatul cautarii este un articol, se va afisa parte din articolul respectiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu