Interfete 4 Web - Carcoteala zilnica despre interfete web: Interfete web prin care inveti engleza

Interfete web prin care inveti engleza

Acum ceva vreme, am descoperit reclama aceasta, care mi se pare mai mult decat geniala.

De fiecare data cand imi aduc aminte de ea nu imi pot opri un zambet.

Si totusi, azi, daca vrei sa inveti engleaza nu e nvoie sa faci mare lucru, cu atatea siteuri disponibile ca sutsa de invatare. Sa analizam cateva siteuri care isi propun sa te invete engleza, din punctul de vedere al interfetei web oferite.

1. http://www.learnenglish.de/

Ofera o interfata simpla, fara imagini si chiar culoare de fundal, in stil nazist chiar. Pagina principala are o multime de linkuri , in fucntie de perspectiva din care vrei sa inveti engleza.

2. http://www.learnenglish.org.uk/

Siteul, sprijinit de British Council, are o interfata simpla, dar intr-un stil "ingramadit", caracteristic tuturor siteurilor British Council, care mie imi displace. Verdele de fundal iti cam omoara ochii.

3. www.1-language.com/

Pe primul lo ca capitolul "irosirea spatiului de pe ecran" se afla aceasta interfata web. Clasic exemplu de lucru care nu ar terbuis a fie acolo, dar este: cuplul de oameni zambitori. Din punct de vedere al continutului siteul se remarca prin oferirea de continut si pentru profesorii de engleza.

2 comentarii:

  1. Foarte tare...=))asa se intampla la noi la romani, "vorbim" in necunostiinta de cauza, dupa ce ne dam seama ce am zis ne dam cu capu de toti peretii...

    RăspundețiȘtergere
  2. Vă mulțumim pentru lista de interfețe. Resurse foarte utile pentru cei care doresc să învețe limba engleză. La lista de site-uri vreau să recomand site-ul școlii online de limbă engleză EnglishPapa https://englishpapa.com/. Școala predă engleza copiilor și adulților. Pe site, puteți susține un test gratuit și vă puteți înscrie la o lecție online de încercare, care se desfășoară gratuit.

    RăspundețiȘtergere