Interfete 4 Web - Carcoteala zilnica despre interfete web: Cum sa folosesti facilitatile beta ale Blogger.com

Cum sa folosesti facilitatile beta ale Blogger.com

Intre toate platformele de blogging, blogger ofera cea mai limitata dintre interfetele web. De aceea, accesul la facilitatile beta (sau "draft" cum le spun cei de la Blogger) este esential pentru a aduce cat mai multi vizitatori pe blogul tau.

Pentru a activa facilitatile beta, vizitam siteul draft.blogger.com unde intalnim panoul de control alternativ al blogger beta. Va trebui sa faceti toate activitatile dina cest panou de control de acum ininte , si nu din cel standard. O prima schimbare de remarcat este nou editor pentru posturi care ofera o flexibilitate mai mare si facilitati noi.

La noi pe blog am folosit ratingurile cu stelute oferite ina ceasta versiune a blogger. Optiunea se gaseste dand clikc pe panoul "Aspect" , apoi alegand "Editati" pentru widgetul "Postari de blog". Bifati optiunea "Afisati evaluarile" si gata, stelutele ar trebui sa apara pe blog. Daca acest lucru nu se intampla , selectati "Editati HTML" si dati click pe "Întoarce şabloanele componentelor grafice la forma prestabilită".

Majoritatea acestor facilitati functioneaza perfect, dar, nefiind testate cum se cuvine, e posibil sa fie si momente de nefunctionare sau sa aiba o instalare mai grea. Noi pana acum suntem multumiti de aceste noi facilitati. Ratingurile cel putin sunt alternativa cea mai rapida dintre cele existente acum pentru blogger(asa cum va spuneam la postul despre optimizarea interfetei blogului nostru).

Daca aveti un blog colectiv (posteaza mai multi bloggeri) este dificil sa obligati fiecare blogger sa intre la noual panou de control in loc de cel vechi, de aceea este bine sa bifati casuta "Doresc ca Blogger în schiţă să fie tabloul meu de bord prestabilit." de pe prima pagina a noului vostru tablou de bord .

Mult succes!

2 comentarii:

  1. Salut! Daca ai un blog/site cu PR mai mare ca 0, putem discuta despre colaborari fara nici o problema. Totusi, mai avem niste conditii dintre care cea mai importanta ar fi sa nu aiba siteul respectiv popup windows sau messages, care deranjeaza utilizatorii si nu vrem sa incurajam acest fenomen.

    Sper sa ne auzim curand, foloseste adresa de mail precizata in sidebar ca sa ne contactezi.

    RăspundețiȘtergere